| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | zwibel | 

|  Wys³any: 2011-10-25, 19:56   [przygarnê lub kupie] Kursy, materia³y, DVD o PDR |  |  | 

| Posty: 66

| 

| Szukam jakiej¶ p³ytki DVD z informacjami na temat tej metody. Mam sprzêt nie mam umiejêtno¶ci  ¯eby co¶ praktykowaæ trzeba mieæ chocia¿ minimalne pojêcie teoretyczne. 
 Mo¿e kto¶ ma co¶ takiego, chêtnie przyjmê
  , postawie jakie¶ piwko lub dogadamy siê finansowo  [/b] |  | 

|  |  | 

|  | 
  | gugun   | 

|  Wys³any: 2011-10-26, 09:55 |  |  | 

|  

Sk±d: kuj-pom

| 

| na youtube masz duzo filmow na ten temat,do reszty musisz dojsc sam,wez rob sobie wgniotki i je prostuj na jakims starym elemencie skoro masz sprzet to zalapiesz wkoncu gdzie trzeba zlapac itp a jak nie to szkolenie ci pozostaje... |  | 

|  |  | 

|  | 
  | kalbi   | 

|  Wys³any: 2011-10-26, 13:55 |  |  | 

| Posty: 1682
 Sk±d: Warszawa

| 

| za piwko nikt cie nie nauczy, ja by³em 1 dzieñ na kursie za 1.000 z³, a i tak nie ogarniam tematu bo poprostu trzeba du¿o æwiczyæ, a ja czasu za bardzo na to nie mam 	  | zwibel napisa³/a: |  	  | postawie jakie¶ piwko | 
 |  
				| _________________ 

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | gugun   | 

|  Wys³any: 2011-10-26, 14:56 |  |  | 

|  

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | zwibel | 

|  Wys³any: 2011-10-26, 17:08 |  |  | 

| 

| Nie szukam instruktora za piwko, dok³adnie spotkaæ w JG siê mo¿emy i piwko wypijemy  . Pytam czy kto¶ ewentualnie ma jakie¶ DVD, lub pisma o PDR bo widzê ¿e w USA mo¿na co¶ znale¼æ ale nie bardzo mam mo¿liwo¶ci to sprowadziæ.

Chyba ¿e kto¶ jeszcze chce i ma mo¿liwo¶æ to mogê jak±¶ spó³kê zrobiæ i do³±czyæ
   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | gugun   | 

|  Wys³any: 2011-10-26, 18:06 |  |  | 

|  

| 

| a mi sie wydaje ze za bardzo sie na tego typu naprawy napaliles  jesli jestes kumaty i masz podstawowe pojecie o naprawach blacharsko lakierniczych to sobie napewno poradzisz.zadne dvd czy ksiazka nie nauczy cie tyle co praktyka...co z tego ze siedziales 3dni i czytales jak sie lakieruje jak itak w praktyce tego nie zrobisz mimo ze masz wiedze na ten temat,a co do tego typu napraw to ja nie mam sprzetu a ostatnio wyciagalem wgniote wielkosci piesci wiesz czym??? koreczkami od utwardzaczy od utwardzaczy od podkladu i lakierow"wieksze" jak je przykleilem to nakrecalem utwardzacz czy lakier i ciagnelem...        ci powiem ze nawet sie udalo  i obeszlo sie bez malowania klapy a co skasowalem to skasowalem 250 za 10min roboty   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Miki | 

|  Wys³any: 2011-10-26, 19:01 |  |  | 

| Posty: 523

| 

|  	  | gugun napisa³/a: |  	  | wyciagalem wgniote wielkosci piesci wiesz czym??? koreczkami od utwardzaczy od utwardzaczy od podkladu i lakierow"wieksze" jak je przykleilem to nakrecalem utwardzacz czy lakier i ciagnelem...        ci powiem ze nawet sie udalo  i obeszlo sie bez malowania klapy a co skasowalem to skasowalem 250 za 10min roboty   | 

Co¶ mi siê wydaje ¿e fantazja to ciê teraz trochê ponios³a i ze sposobem i z wynagrodzeniem
   |  
				| _________________ Mart-Dent
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | gugun   | 

|  Wys³any: 2011-10-27, 09:37 |  |  | 

|  

| 

| poprostu mialem polakierowac wgniote na klapie zderzaka pol kawalek maski...no a ze wgniota byla "prosta" do wypchniecia a nie chcialo mi sie rozbierac boczka to przykleilem to co mialem        no i skasowalem za lakierowanie bo robilem burakowi takiemu... |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Simon   | 

|  Wys³any: 2011-11-01, 10:20 |  |  | 

| in¿ 

Sk±d: Zgierz

| 

| to napisz jeszcze czym to przyklei³e¶ ¿e zesz³o bez ¶ladu   |  
				| _________________ 

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | gugun   | 

|  Wys³any: 2011-11-01, 14:44 |  |  | 

|  

| 

| klejem 	  | Simon napisa³/a: |  	  | to napisz jeszcze czym to przyklei³e¶ ¿e zesz³o bez ¶ladu | 
      a tak na powaznie to tym samym klejem z pistoleta za 2zl co sie przykleja specjalistyczne sprzety |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Simon   | 

|  Wys³any: 2011-11-01, 16:45 |  |  | 

| in¿ 

Sk±d: Zgierz

| 

| ten w wa³eczkach na gor±co??? napisz to przetestuje;) |  
				| _________________ 

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | zwibel | 

|  Wys³any: 2011-11-12, 19:02 |  |  | 

| 

| Przypomnê siê mo¿e jednak kto¶ posiada film?? |  | 

|  |  | 

|  | 
  | kalbi   | 

|  Wys³any: 2011-11-12, 19:30 |  |  | 

| Posty: 1682
 Sk±d: Warszawa

| 

| nie pro¶ciej wej¶æ na youtube - wpisz pdr i znajdziesz duzo filmików 	  | zwibel napisa³/a: |  	  | Przypomnê siê mo¿e jednak kto¶ posiada film?? | 
 |  
				| _________________ 

|  | 

|  |  |