| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | howard_1988   | 

|  Wys³any: 2011-09-18, 21:45   Poszukujê lakiernika z Okolic Rzeszowa |  |  | 

| Posty: 24

| 

| Witajcie poszukuje chêtnego lakiernika z okolic rzeszowa ktory nie boi sie podjac malowania A3 malowane elementy to oba boki dzrzwi klapa tyl maska zderzaki blotniki tyl i przud czyli wszystko procz dach, zostawcie jakis kontakt samochod nie jest po wypadku tylko zaniedbany i wychodzi na nadkolach tylnich i dzrzwiach mala ilosc rdzy. 
 Astre bede malowal sam a A3 sie boje i chce ja oddac w dobr rece. Poleccie kogos prosze o odp
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Robertlodz09   | 

|  Wys³any: 2011-09-19, 06:48 |  |  | 

|  
 Sk±d: £ód¿

| 

| Skoro sam lakierujesz kolego swoj± Astre ,to czy jest sens szukaæ lakiernika do Twojej Audi A3  Z³apiesz "troche" praktyki i do¶wiadczenia podczas lakierowania Opla i bedziesz móg³ dziêki temu polakierowaæ ju¿ A3  a nawet jeszcze jaki¶ inny samochód np. koledze  Musisz uwierzyæ w swoje umiejêtno¶ci i praktyke któr± jak nic zdobêdziesz na Astrze  Pozdrawiam!   ps. Tak na "marginesie" to wybra³e¶ "z³y dzia³" na to og³oszenie
   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | howard_1988   | 

|  Wys³any: 2011-09-21, 00:12 |  |  | 

| Posty: 24

| 

| Witaj Roberto jeszcze dobrze nie umiem poruszac sie na forum, to w tamtym ogloszeniach mozna zamieszczas tego typu rzeczy. WIem moze i zdobede doswiadczenie teraz jestem na etapie kompletowania sprzetu nie mam pojecia jaki pistolety, jaki filtr do kompresora Kompresor mam 50L wydajno¶æ niby 210-220Lna min tak pisze masz moze jakis pistolet pistolety do polecenia zeby dobrze nakladal metalik, a czy do klaru tez moze byc dysza 1.3 czy juz lepiej 1.4, a do podkladu jaka wybrac wieksza niz 1.4 pozdr
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Robertlodz09   | 

|  Wys³any: 2011-09-21, 09:40 |  |  | 

|  

| 

| W innym temacie napisa³em tobie o pistoletach  Co do sprê¿arki to obecnie jest na forum lansowana teoria ¿e praktycznie wszystkim mo¿na lakierowaæ  Nawet pompk± od roweru w kilka osób dasz rade zasiliæ powietrzem pistolet natryskowy  Tak¿e z t± swoj± dasz rade  Pozdrawiam!   ps. mo¿esz zapodaæ zdjêcie tej sprê¿arki?
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | quakk | 

|  Wys³any: 2013-08-05, 07:32 |  |  | 

| Posty: 27
 Sk±d: Rzeszów

| 

| Je¿eli jeste¶ jeszcze zainteresowany zadzwoñ 663250514 chêtnie zajmê siê tematem. |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Robertlodz09   | 

|  Wys³any: 2013-08-05, 08:33 |  |  | 

|  

| 

|  	  | quakk napisa³/a: |  	  | Je¿eli jeste¶ jeszcze zainteresowany zadzwoñ 663250514 chêtnie zajmê siê tematem. | 
 My¶lisz kolego ¿e prawie 2 lata szuka tego "fachowca".....
     |  | 

|  |  | 

|  | 
  | KK   | 

|  Wys³any: 2013-08-05, 14:55 |  |  | 

|  

| 

| hehehe     |  | 

|  |  |