| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | iskra2a | 

|  Wys³any: 2009-12-09, 20:19   pofalowana blacha po piaskowaniu | 0 |  |  | 

| Posty: 9

| 

| witam wszystkich. mam problem tak jak w temacie po piaskowaniu tylnej klapy blacha porobi³a siê pofalowana a gdzie niegdzie odznaczy³ siê stelarz z podspodu.
 proszê o radê i pomoc
 DZIÊKI
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | baqo   | 

|  Wys³any: 2009-12-10, 08:36 | 0 |  |  | 

| Pomóg³: 20 razy
 Sk±d: ko³obrzeg

| 

| piach rozklepa³ blachê ,czym zrobi³o siê jej wiêcej i siê pokrzywi³a.  najlepiej na t± blachê epoxyd no i do szpachlowania. jak gdzie¶ mocne wgniecenia ,wpierw podklep . mniej szpachli i prêdzej wyprowadzisz. 	  | iskra2a napisa³/a: |  	  | mam problem tak jak w temacie po piaskowaniu tylnej klapy blacha porobi³a siê pofalowana | 
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Bodzio   | 

|  Wys³any: 2009-12-10, 11:24 | 0 |  |  | 

| --B_C_G-- 

Pomóg³: 9 razy
 Sk±d: lubuskie

| 

| Nastêpnym razem trzeba troszkê lepiej przy³o¿yæ siê do piaskowania... Wiem ¿e pod k±tem 90 stopni schodzi najlepiej wszystko, ale blachy to ciê¿ko tak nie pofalowaæ. Najlepiej po k±tem ostrym to robiæ, mniej inwazyjnym materia³em (drobniejszym) Bo ¶rutem itp zawsze blachê pofalujesz. |  
				| _________________ http://img714.imageshack....p?id=aa001z.jpg
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | iskra2a | 

|  Wys³any: 2009-12-10, 17:07 | 0 |  |  | 

| Posty: 9

| 

| dziêki za podpowiedzi. jak zobaczy³em co siê sta³o by³o ju¿ za pózno.
 resztê piaskowa³ pod k±tem i by³o ok.
 my¶lê jakby wzmocniæ blachê na klapie do stela¿a sylikonem lub czym¶ podobnym?
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | baqo   | 

|  Wys³any: 2009-12-10, 18:21 | 0 |  |  | 

| Pomóg³: 20 razy
 Sk±d: ko³obrzeg

| 

| silikonem to lepiej nie ,ale mas± poliuretanow± wskazane. 	  | iskra2a napisa³/a: |  	  | sylikonem | 
 |  | 

|  |  |