| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | kamilbusko | 

|  Wys³any: 2009-10-04, 14:09   drzwi ciê¿ko chodz± | 0 |  |  | 

| Posty: 349

| 

| witam mam ma³y proglem z drzwiami w audi a4 od strony pasa¿era drzwi ciê¿ko chodz± nie chodzi o zamki tylko prawdopodobnie przyczyna tkwi w zawiasach. smarowanie niæ nie daje trzeba zmieniæ zawiasy czy trzpienie w zawiasach czy mo¿e da sie to jako¶ rególowaæ. pomó¿cie bo ¿ona ju¿ narzeka ¿e j± rêka boli   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | m³ody19 | 

|  Wys³any: 2009-10-04, 14:16 | 0 |  |  | 

| Æwicz æwicz æwicz :D 

| 

| A moze zapiek³y ci sie te trzepienie i temu ciezko chodza, wes odkrec drzwi i zawiasy jak masz przykrecane a jak spawane to na aucie lej tam WD, albo cos innego i ruszaj w te i wefte musi puscic. |  | 

|  |  | 

|  | 
  | kamilbusko | 

|  Wys³any: 2009-10-04, 14:26 | 0 |  |  | 

| 

| to wiem tylko tak± operacjê chcia³em przeprowadziæ jako ostateczno¶æ b o nie chce mi siê ich zdejmowaæ. my¶la³em ¿e mo¿e co¶ siê da regulowaæ ale w³a¶nie te¿ podejrzewa³em ¿e trzeba zawiasy regenerowaæ 
 [ Dodano: 2009-10-04, 15:29 ]
 nie chce te¿ zdejmowaæ tych drzwi bo nie ma kostki ¿eby rozpi±æ instalacje szybko tylko trzeba bebeszyæ ca³e drzwi prawdopodobnie
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | ROBA   | 

|  Wys³any: 2009-10-04, 15:56 | 0 |  |  | 

| Posty: 17

| 

| A nie jest to czasem przyczyna ogranicznika ,próbowa³e¶ wyjac sróbke lub balec nie wiem co tam jest zamontowane, czy bedzie róznica |  | 

|  |  | 

|  | 
  | m³ody19 | 

|  Wys³any: 2009-10-04, 16:29 | 0 |  |  | 

| Æwicz æwicz æwicz :D 

| 

| No kolega dobrze mowi o tym ograniczniku moze on za ciezko chodzi |  | 

|  |  | 

|  | 
  | mebArth   | 

|  Wys³any: 2009-10-05, 17:27 | 0 |  |  | 

| Pomóg³: 42 razy
 Sk±d: Kraków

| 

| Zdjac drzwi... umyc wszytsko ben± extrakcyjn±, potraktowaæ WD40, i przed za³ozeniem popsikaæ woskiem w spraju. Smar sta³y prze¼roczysty WURTH. Jak nie pomoze to zawiasy do wymiany. |  
				| _________________ Bart

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | kamilbusko | 

|  Wys³any: 2009-10-05, 19:12 | 0 |  |  | 

| 

| a nawet je¶li ogranicznik ciê¿ko chodzi to co mu zrobiê.? bo wydaje mi siê ¿e ten ogranicznik jest za sztywny i przytrzymuje za bardzo drzwi |  | 

|  |  |