| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | ferarri325 | 

|  Wys³any: 2009-05-31, 15:34   Pomocnik Lakiernika |  |  | 

| Posty: 18

| 

| Cze¶æ ma 18 lat  nazywam sie Mateusz w³a¶nie koñcze szko³ê zawodow± z praktykami w zawodzie lakiernik  praktykuje w NYSIe w zak³adzie lakierniczo blacharskim HNAT  i du¿o sie nauczy³em a zw³aszcza to co ostatnio mi lakiernik powiedzia³ bo by³ dwa tygodnie temu na szkoleniu w Szczecinie w organizowanym przez GLASURIT  chcia³em siê dowiedzieæ  jak wyg³±da rynek dla pomocnika lakiernika  mieszkam w Nysie a tu nic nie ma a robotê to troche umiem pocz±wszy od rozmatowania szpachlowania do podkladu zmatowania i oklejania 
 Wiem te¿ co nale¿y zrobic gdy na podkladzie sie zacznie wazyæ. Te¿ malowalem antracytem na plastiki zewnêtrzne wiec troche mam pojêcie jak siê w to bawiæ

Pozdawiam
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | przemo1972   | 

|  Wys³any: 2009-05-31, 15:43 |  |  | 

|  
 Sk±d: SC

| 

| Witamy na Forum.najpierw zacznij od czytania   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | ferarri325 | 

|  Wys³any: 2009-05-31, 15:44 |  |  | 

| 

| Dziêki   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | ferarri325 | 

|  Wys³any: 2009-06-01, 18:33 |  |  | 

| 

| Na pewno bedê szuka³ pracy i mo¿e mi siê co¶ uda trafiæ   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | ferarri325 | 

|  Wys³any: 2009-06-07, 11:18 |  |  | 

| 

| jednak cie¿ko znalêzc prace dla pomocnika lakiernika  wszedzie potrzebuj± lakiernika wiec trzeba bedzie sie dalej uczyc     |  | 

|  |  | 

|  | 
  | PROJEKTER | 

|  Wys³any: 2009-06-07, 11:29 |  |  | 

|  
 Sk±d: MODULAR - equipment

| 

| @ferarri325 !  a sprawd¼ tu -  FORD  Nysa  ul. Ujejskiego. Tylko ¿e teraz to ju¿ chyba nie jest FORD ... ale na pewno p. Buczkowski - szuka³ pracowników na lakierniê i mówi³ ¿e ma z tym problem !  .... nie pytaj mnie o szczegó³y to twoje miasto ! |  
				| _________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | ferarri325 | 

|  Wys³any: 2009-06-07, 11:54 |  |  | 

| 

| Dzeki rozgl±dne sie ale i tak zamierzam wyjechac do wikszego miasta cos jak Ople czy Wroc³aw bo tam na 100% bedzie cos dla mnie dzue miasto duzo pracy   |  | 

|  |  |