| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | kamil12173 | 

|  Wys³any: 2017-05-31, 22:06   SICO bronze RP 1.4- jakie ci¶nienia do bazy i klaru? Ustawie | 0 |  |  | 

| Posty: 1

| 

| Witam, Pacjent sico bronze rp 1.4
 Chcia³bym uzyskaæ informacjê jakie jest optymalne ci¶nienie do aplikacji lakieru bazowego oraz lakieru bezbarwnego w tym pistolecie.
 Dodatkowo interesuj± mnie ustawienia pistoletu. Ile np wykrêcony materia³ najlepiej mieæ itp.
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Czere¶niak | 

|  Wys³any: 2017-07-13, 21:44 | 0 |  |  | 

| Pomóg³: 14 razy

| 

|  	  | kamil12173 napisa³/a: |  	  | jakie jest optymalne ci¶nienie do aplikacji lakieru bazowego oraz lakieru bezbarwnego w tym pistolecie. Dodatkowo interesuj± mnie ustawienia pistoletu. Ile np wykrêcony materia³ najlepiej mieæ itp.
 | 
 Panie  wszycho krencisz se w nim na fulla i Sico jak ten wariat hula
   bedzie wali³ se farbkami jak jaki szalony
   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | misias | 

|  Wys³any: 2017-07-13, 21:56 | 0 |  |  | 

| Pomóg³: 2 razy

| 

| Czere¶niak, Ja jak tym robi³em skrêca³em go na wej¶ciu bo jak sypniesz 3 bary to wyrywa z ³apy. 
 Ci¶nienie dajesz 3 bary do bazy na skrêconym wej¶ciu,3,5 bara do bezbarwnego na rozkrêconym wej¶ciu ale nie na maxa,zawsze trzeba go ciutkê na wej¶ciu przyrêciæ, jest wtedy bardziej wyczuwalny.

Bardzo wa¿na jest odleg³o¶æ od elementu przy tym pistolecie.
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | hematol   | 

|  Wys³any: 2017-07-13, 23:08 | 0 |  |  | 

|  
 Pomóg³: 11 razy
 Sk±d: ¦l±sk

| 

| kamil12173, w przypadku tego pistoletu wchodzi w rachube jedynie ustawienie na s³uch czy tam "czuja",nie sugeruj sie zaleceniami producenta (pude³ka).Popróbuj ró¿ne ustawienia sam zdecyduj,na którym dzia³a najlepiej.   |  | 

|  |  |