| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | Robkoo | 

|  Wys³any: 2015-04-21, 20:30   Pytanie do fachowca, blacharza | 0 |  |  | 

| Posty: 48

| 

| Witam. Chcia³bym siê poradziæ kogo¶, kto siedzi w blacharstwie samochodowym. poprzedni w³a¶ciciel w moim ej2 wymieni³ przedni± szybê. Po zdemontowaniu listw i podszybia, ukaza³ mi siê taki widok... http://pl.tinypic.com/vie...=8#.VTalNJO2Bpl
 wszystko by³o oblepione klejem do szyb. Co z tym zrobiæ, wycinaæ szybê i wstawiaæ ³atkê ?
 z góry dziêki za pomoc
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | hematol   | 

|  Wys³any: 2015-04-21, 21:39 | 0 |  |  | 

|  
 Pomóg³: 11 razy
 Sk±d: ¦l±sk

| 

|  	  | Robkoo napisa³/a: |  	  | wszystko by³o oblepione klejem do szyb. Co z tym zrobiæ, wycinaæ szybê i wstawiaæ ³atkê ? | 
 Jak ma byæ dobrze to wyci±æ do zdrowej blachy i wstawiæ now±
   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Robkoo | 

|  Wys³any: 2015-04-21, 22:27 | 0 |  |  | 

| Posty: 48

| 

| ma byæ dobrze, bez fuszerek. Tylko czy dam radê zrobiæ to samemu, chodzi mi o to, czy pó¼niej mog± siê pojawiæ jakie¶ problemy przy wklejaniu szyby, jakie¶ naprê¿enia ? Postaram siê odtworzyæ ³atkê, jak najdok³adniej |  | 

|  |  | 

|  | 
  | hematol   | 

|  Wys³any: 2015-04-21, 22:43 | 0 |  |  | 

|  
 Pomóg³: 11 razy
 Sk±d: ¦l±sk

| 

|  	  | Robkoo napisa³/a: |  	  | Tylko czy dam radê zrobiæ to samemu, chodzi mi o to, czy pó¼niej mog± siê pojawiæ jakie¶ problemy przy wklejaniu szyby, jakie¶ naprê¿enia ? | 
 Mogê Ci odpowiedz na to pytanie ale musia³bym na chwilê staæ sie Tob±  i zadaæ to pytanie sobie.....
   |  | 

|  |  |