Autor |
Wiadomo¶æ |
|
maddict
|
Wys³any: 2013-06-28, 17:55 Jaki to kolor ?
|
0
|
|
|
|
Witam, planuje prysknac alu bo juz sa poprzycierane na rantach. Planuje rowniez zmiane koloru. kolor autka to crystal red pearl. Myslalem o felgach kremowych. Co myslicie o takim polaczeniu ?
http://i39.tinypic.com/2jcx308.jpg moze ktos rozpozna ten kolor ? lub zidentyfikuje podobny |
|
|
|
|
Chino
|
Wys³any: 2013-06-30, 19:32
|
0
|
|
|
LPLCC
Pomóg³: 7 razy Posty: 464 Sk±d: Warszawa
|
Wygl±da fatalnie. I nie dlatego, ¿e neicierpie golfów. Dlatego, ¿e naprawdê wygl±da fatalnie.. a ten kolor felg .. hmm prêdzej do nadwozia by pasowa³ a nie do kó³.
Mo¿e jednak co¶ bardziej eleganckiego i nie wygl±dajacego jak kupa?
|
_________________ CHROME N PAINT CUSTOM SHOP
LAKIERY HOUSE OF KOLOR
BUDOWA I PRZEBUDOWA POJAZDÓW
www.custom-shop.pl
Sodowanie, Szkie³kowanie, Piaskowanie
www.soda-blaster.pl |
|
|
|
|
maddict
|
Wys³any: 2013-06-30, 19:40
|
0
|
|
|
|
Takiego czegos chyba nie uda mi sie osiagnac, choc nie wiem czego to sprawa, bazy czy tez jakiegos cieniowania. Rowniez moje felgi nie sa takie okazale ;p |
|
|
|
|
Chino
|
Wys³any: 2013-07-01, 23:34
|
0
|
|
|
LPLCC
|
maddict napisa³/a: | Takiego czegos chyba nie uda mi sie osiagnac, choc nie wiem czego to sprawa, bazy czy tez jakiegos cieniowania. |
Czego? takiego lakieru jak na mojej fotce? To Purple Kandy House Of Kolor na bazie Galaxy Grey
Poka¿ felgi, co¶ moze dobierzemy fajnego i efektownego. |
LAKIERY HOUSE OF KOLOR
www.custom-shop.pl
www.soda-blaster.pl |
|
|
|
|
maddict
|
Wys³any: 2013-07-01, 23:40
|
0
|
|
|
|
Chino napisa³/a: | maddict napisa³/a: | Takiego czegos chyba nie uda mi sie osiagnac, choc nie wiem czego to sprawa, bazy czy tez jakiegos cieniowania. |
Czego? takiego lakieru jak na mojej fotce? To Purple Kandy House Of Kolor na bazie Galaxy Grey
Poka¿ felgi, co¶ moze dobierzemy fajnego i efektownego. |
Takie jak tutaj http://farm6.static.flick..._5cdeeffcc0.jpg
Tylko bez rantu w polerce. Auto crystal red pearl.
Pewnie cena za taki lakier nie jest zbyt niska... |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-07-01, 23:56
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
maddict napisa³/a: | Pewnie cena za taki lakier nie jest zbyt niska.. |
Lakiery HOK to nie haya, wiêc za jako¶æ trzeba zap³acic.
Ale nie przesadzajmy.
Na felgi kupuje sie w setkach a nie litrach, wiêc w czym tu by mia³ byc problem. ? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
maddict
|
Wys³any: 2013-07-02, 00:15
|
0
|
|
|
|
Jezeli dobrze rozumuje to maluje sie felge baza pozniej na baze pruszy to cos i lakieruje bezbarwbym ? i odpowiednia 'baza' sprawia taka gre kolorow ? |
|
|
|
|
Chino
|
Wys³any: 2013-07-02, 08:27
|
0
|
|
|
LPLCC
|
Tak jak Krzysiek mówi - HOKi kosztuj± jak to lakiery z górnej pó³ki ale na felgi pójdzie Ci po pó³ litra bazy, pó³ litra kandy itd.
Tak, malujesz najpierw bazê metaliczn±, na to ok 6 warstw kandy i to oczywi¶cie kryjesz bezbarwnym.
Teraz hmm jaki lakier móg³ by Ci przypasowaæ do tych felg...
Ten be¿owy co chcia³e¶ by³ by przefatalny :P Co¶ ciemnego bym da³ ¿eby wygl±da³o ³adnie.
Mo¿e byæ czerwony choæ chyba wola³ bym uniknaæ takiej kombinacji, mo¿e byæ niebieski wpadajacy w cieniu niemal w czarny, mo¿e byæ purpura. Mo¿esz sobie poogl±daæ i zobaczyæ co Ci sie spodoba.
http://www.custom-shop.pl/hok_kandy.html
Nie bêdê Cie do HOKów namawial na si³ê - ale s± piêkne :P W przeciwieñstwie do Twojej pierwotnej wizji |
LAKIERY HOUSE OF KOLOR
www.custom-shop.pl
www.soda-blaster.pl |
|
|
|
|
maddict
|
Wys³any: 2013-07-02, 10:07
|
0
|
|
|
|
Chino, dzieki za podeslanie linka, no musze powiedziec ze bardzo ciekawe te kolorki, ale cena materialow przewyzszy wartosc tych felg. Ciekawa propozycja ale moze skorzystam kiedys w przyszlosci. Jezeli tak wam sie nie podoba ten kremowy to pewnie cos w kolorze gold brown porsche/bmw wykombinuje |
|
|
|