| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | maaks   | 

|  Wys³any: 2009-04-10, 10:30   Tiger na kasku | 0 |  |  | 

| Posty: 81

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | No-limit | 

|  Wys³any: 2009-04-10, 13:18   Re: Tiger na kasku | 0 |  |  | 

|  
 Pomóg³: 34 razy

| 

| Najbardziej podoba mi siê Czarna Pantera,ale mam uwagi.Bardziej zwê¿one i szersze oczy,jeszcze nie wiem co dok³adnie,ale ¿renice?Chyba bardziej centralnie.I przyda³a by siê stru¿ka ¶liny.
   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Asellus5 | 

|  Wys³any: 2009-04-11, 16:41 | 0 |  |  | 

| Pomóg³: 2 razy

| 

| Bardzo mi sie podoba ten kask Tygrys jak malowany  maaka jestes wieeeelki   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Kanabeer   | 

|  Wys³any: 2009-04-12, 12:01 | 0 |  |  | 

|  
 Sk±d: D±browa Górnicza

| 

| Zgodze sie z przedmówc± ¿e nad oczkami trzaby troche popracowaæ bo tygrysek lekki wytrzeszcz ma.Co nie zmienia faktu ¿e fachowa robota ,podziwiam   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | LoboLoco   | 

|  Wys³any: 2009-04-14, 07:26 | 0 |  |  | 

|  

Pomóg³: 13 razy
 Sk±d: Silesia

| 

| Osaczony, atakuj±cy tygrys ma wytrzeszcz naturalnie  --->  lecz jest inna sprawa... nie mogê znale¶æ uszu... zato plastikowy element na kasku imituje uszy nadaj±c tygrysowi troche kreskówkowy charakter, mo¿e dlatego te oczy wam nie graj±, bo tygrys wysy³a sprzeczne informacje... ogólnie fajne kolorki... z odleg³o¶ci robi wra¿enie, z bliska bym siê przyczepi³, ale ja lubie siê czepiaæ szczegó³ów.... takie zboczenie...   |  
				| _________________ >>>  Airbrush'Lab  <<<
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | rafdus | 

|  Wys³any: 2009-04-14, 13:31 | 0 |  |  | 

| Posty: 25

| 

| no coz kazdy ma swoje gusta jak dla mnie to joker wymiata 	  | no limit napisa³/a: |  	  | Najbardziej podoba mi siê Czarna Pantera:spoko: | 
  a tygrysek ladny ile czasu ci to zajelo?? |  
				| _________________ BYLE DO PRZODU !!!
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | maaks   | 

|  Wys³any: 2009-04-16, 21:44 | 0 |  |  | 

| Posty: 81

| 

| tygrys 3 dni 

| LoboLoco napisa³/a: |  	  | Osaczony, atakuj±cy tygrys ma wytrzeszcz naturalnie  --->  lecz jest inna sprawa... nie mogê znale¶æ uszu... zato plastikowy element na kasku imituje uszy nadaj±c tygrysowi troche kreskówkowy charakter, mo¿e dlatego te oczy wam nie graj±, bo tygrys wysy³a sprzeczne informacje... ogólnie fajne kolorki... z odleg³o¶ci robi wra¿enie, z bliska bym siê przyczepi³, ale ja lubie siê czepiaæ szczegó³ów.... takie zboczenie...   | 

je¶li chodzi o te oczy to takie by³y na zdjêciu i takie namalowa³em
 uszy?? a gdyby by³y to zapyta³by¶ gdzie s± ³apy?
     a tak serio to niechcialem malowaæ ca³ej g³owy chcia³em to co widaæ wkomponowaæ w reszte
 dziêki za opinie

P.S. ja te¿ zawsze dopatruje sie szczegó³ów
   |  
				| _________________ www.maaks.pl
 |  | 

|  |  |